Nova et Vetera presenteert zich

Nova et Vetera is een onlangs opgericht bedrijf, maar zeker niet nieuw. Nova et Vetera komt voort uit vele jaren van ervaring op het gebied van proces-, informatie- en datamanagement. De belangrijkste uitgangspunten zijn: Preservica, Active Navigation en Process Diamond. Nova et Vetera is dan ook een consultancy bedrijf dat kleur bekent. Wij houden ons bezig met gereedschap waar wij voor 100% achter staan.

Preservica is toonaangevend in de markt van duurzame digitale preservering. Nova et Vetera vertegenwoordigd Preservica in de Benelux. De afgelopen jaren hebben de mensen van Nova et Vetera mee mogen helpen bij het veroveren van marktaandeel van Preservica in met name de Nederlandse markt. Zie hiervoor de website van Preservica.

Active Navigation is wereldwijd een voorloper op het gebied van datamanagement. Hoeveel versies zijn er van een document? Welke documenten bevatten GDPR gevoelige informatie? Welke informatie wil je migreren naar een nieuw platform? Hoeveel “overtollige”informatie heeft een organisatie in Sharepoint staan? Allemaal vragen waarbij Active Navigation kan helpen. Analyseer en maak de data uit uw organisatie gereed voor een volgende stap. Voor meer informatie, zie de website van Active Navigation

Voor het verwerken van informatie geldt altijd: zorg dat het proces goed loopt. Nova et Vetera heeft jarenlange ervaring in procesoptimalisatie. In een samenwerking met WFM Company is gekozen voor één van de beste procesanalalyse tools die op dit moment in de markt verkrijgbaar is: Process Diamond. Proces Diamond is proces mining, proces-analsye en RPM ineen. Voor meer informatie, zie de website van Process Diamond

Nova et Vetera heeft binnen haar vakgebied jarenlange ervaring. Vanuit die ervaring is ook een netwerk van specialisten verzameld, die garant staan voor succesvolle projecten.