DIENSTEN

consultancy

software ontwikkeling

Migratie

Projectleiding

Onze dienstverlening is gebaseerd op de diepgaande kennis van data- en procesmanagement. Kunnen wij de oplossing niet bedenken of maken? Dan beschikken we over een groot netwerk van bedrijven die dat (misschien) wel kunnen. Kortom, wij denken graag met u mee, luisteren naar wat uw vraag is en bieden een passende oplossing.

Maakt u gebruik van Preservica’s services? Dan kan het zijn dat u behoefte heeft aan extra mogelijkheden. De uitgebreide API set van Preservica biedt daartoe vele mogelijkheden (zie https://developers.preservica.com/api-reference). Heeft u zelf niet de mogelijkheden of de expertise in huis? Dan ontwikkelen wij graag samen met u.

Projecten die we voor onze relaties hebben uitgevoerd zijn o.a;

  • het ontwikkelen van scripts voor het werken met metadata
  • definiëren van export en ingestformaten. 

Het succes in het gebruik van Preservica ligt niet alleen in de uitgebreide functies die het e-depot u biedt. Sleutel van het succes zit ook in een goede voorbereiding van de datasets. Wij helpen met het organiseren en voorbereiden van grote hoeveelheden data die vooraf zijn gescreened en geschoond, zodat alle informatie die u in het e-depot opslaat precies de goede kenmerken heeft.

Een migratie-traject, een implementatie van een nieuw product, het vraagt om een goede besturing van de activiteiten. Het specifieke kenmerk van Nova et Vetera is procesgestuurde projectleiding. Want naast het leiden van het project, kijken we ook specifiek naar de procesinrichting en optimaliseren de werkprocessen samen met u.